Tatarucingan Sunda

Tatarucingan Sunda

1,995 50,000 - 100,000
  • Author:

  • Latest Version:

    1.8.1

  • Publish Date:

Tatarucingan Sunda v1.8.1 Mod Apk [Undied, Invicibility, Unlimited Key] - Game Apk Download

Game Tatarucingan Urang Sunda
Game ini khusus diperuntukan bagi yang mengerti Bahasa Sunda. Tatarucingan dalam Bahasa Indonesia yaitu tebak-tebakan.

Urang Sunda nu resep kana tatarucingan mangga di download ah! Matak ngasah otak jeung lucu pikaseurieun. Eta ge mun pimatakkeun.

Cara Maen:
Cara maenna gampil. Tinggal tebak naon anu ditaroskeun dina soal. Perhatikeun gambar sareng `klue` na. Deurr... we dijawab. Upami bener kenging 5 poin, upami salah teu nanaon moal ngurangan poin.

Upami sesah gunakeun bantosan, carana pencet gambar `lampu koneng`, inget sakali ngagunakeun bantosan poin dikurangi 10.

Bantosan nu sanesna ngagunakeun `lampu beureum`. Kenging gratis 30 poin. Syaratna Anjeun kedah nonton video anu tampil salami 15-30 detik. Perlu koneksi internet.

Upami aya gambar nu kirang jelas, klik gambarna (paling ujung kiri) engkin ge tampilan gambarna ngaageungan. Klik deui gambar uih ka asal.

Cara Ngalebetkeun Kodeu:
Buka lepel anu masih dikonci. Teras klik kotak isian kodeu. Ketik kodeuna, teras klik `Muhun`.

Wilujeng maen lur ah!
Mugi ngahibur.
Saran sinareng kritik mangga diantos, tiasa lewat komentar aplikasi atanapi email simkuring nu tercantum.

Credits sound:
www.freesoundeffects.com
www.orangefreesounds.com

Whats New
- Update level 7 - 8
- Fix bugs
- Ukuran file lebih kecil
- Form donasi soal yang baru
- Filter ads
  • Category:

    Puzzle

  • Get it on:

  • Requirements:

    4.0.3 and up

More From Devloper