Priručnik za konverzaciju

Priručnik za konverzaciju

7 500 - 1,000
  • Author:

  • Latest Version:

    1.1.0.29

  • Publish Date:

Priručnik za konverzaciju v1.1.0.29 Apk [full] - Application Apk Download

Priručnik za konverzaciju - jezični vodič u cijeli svijet

Aplikacija je dostupna BESPLATNO na Google Play. Nakon toga kad ovu skinete na svoj uređaj i nakon puštanja je odmah raspoloživ tekst sadržaj cijele aplikacije u cijelosti. Zvučni zapisi su predmet kupnje.

Putujete na odmor ili na službeno putovanje u inozemstvo, ali ne govorite mjesnim jezikom? U stranoj zemlji se krećete po nepoznatoj sredini, morate i kupovati, hraniti se u restoranu, negdje stanovati, iznajmiti auto ili se navečer negdje zabavljati. Upravo zato je Priručnik za konverzaciju neophodni pomoćnik na putovanju, u svim zemljama, čiji jezik ne znate. Štoviše, mjesno stanovništvo uvijek će biti obradovano, ukoliko se barem pokušate sporazumjeti na njihovom vlastitom jeziku.

Engleskim jezikom se možete dogovoriti u 89 zemalja, njemačkim u 10 te talijanskim skoro u 7 zemalja, ali ovaj Priručnik za konverzaciju pomoći će vam da se dogovorite praktično bilo gdje na svijetu.

S kompletnom kolekcijom Priručnika za konverzaciju, koji sadrži 22 jezika sporazumjet ćete se u otprilike 215 zemalja (vidi http://www.smart-phrase.com/primjena-prirucnik-za-konverzaciju). Više nećete trebati nikakve druge priručnike ni rječnike.

Svaki priručnik za konverzaciju podijeljen je u 31 temu, koje se najčešće koriste tijekom putovanja, ali i uobičajeno (npr. pozdravi i predstavljanje, vremenska prognoza, javni prijevoz, ugostiteljstvo, smještaj, banka).

Pojedine teme sadrže rečenice (fraze ili riječi) koje su pripremili govorni izvornici. Opseg tema sadrži najuobičajenije situacije s kojima se tijekom putovanja možete susresti. Iste rečenice može pročitati, ali uglavnom ih poslušati, tako da će vježbanje izražavanja biti zabavno. Naime, ukoliko se unatoč tome ne usuđujete govoriti, možete pustiti rečenicu izgovoriti na glas, tako da će aplikacija „govoriti“ umjesto vas.

Nakon kupovine pojedinih jezika ili po povoljnijoj cijeni za cijelu kolekciju, fraze će biti spremne za preuzimanje u vaš uređaj. Nakon toga ne morate biti online – fraze bilo kada imate na raspolaganju. Pojedine fraze se ponekad razlikuju, jer uzimaju u obzir obilježja pripadajuće zemlje (geografska, gastronomska, kulturna, itd.).

U svim jezicima naći ćete slijedeće 31 teme:
* OPĆI IZRAZI
* POZDRAVI I PREDSTAVLJANJE
* PITANJA I OPĆI UPITI
* RIJEČI SUPROTNOG ZNAČENJA
* HOTEL, SMJEŠTAJ
* RESTORAN
* DORUČAK
* PREDJELA
* JUHE
* MESO
* RIBE I PLODOVI MORA
* PRILOZI
* POVRĆE I SALATE
* VOĆE I KOLAČI
* PIĆA
* ŽALBE
* PUTOVANJE VLAKOM
* PUTOVANJE ZRAKOPLOVOM/ AVIONOM
* PUTOVANJE BRODOM
* PUTOVANJE GRADSKIM PRIJEVOZOM
* TAKSI
* RENT-A-CAR
* RAZGLEDAVANJE ZNAMENITOSTI
* ZABAVA I KULTURA
* PRODAVAONICE I USLUGE
* BANKA
* POŠTA
* TELEFON
* DATUM, SATI I VRIJEME
* BROJEVI
* PRVA POMOĆ

Svaki priručnik za konverzaciju sadrži otprilike:
* 600 rečenica (ovisi o konkretnom jezičnom paketu)
* 30 minuta reprodukcije
* 770 jedinstvenih riječi (fond riječi)

Whats New
popravljene stavke u datoteci
uređivanje zvučnih zapisa
sitna poboljšanja aplikacije
More From Devloper